Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за преглед при покупка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за преглед при покупка

Здравейте,

Последвано от огромното ми желание да стана пълноправен член на Алфа клуба си намерих и желания екземпляр - 147 JTD 16V 2006г.
    Тук обаче възниква и дилемата - къде/как да я прегледам дали е читава.
    Обръщам се към вас с молба за съдействие - всякакви съвети са добре дошли...
    Какво да гледам, къде са основните проблеми... /прочетох вече няколко пъти темата за 147/...
    Можете ли да ми препоръчате човек/сервиз където ще бъде най-сигурно да я прегледам?
    Благодаря предварително!

Аз ти предлагам този сервиз,Клубен е и за мен лично се е доказал
    http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=54
    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

съвет

Братле, ако не разбираш от коли - каквото и да гледаш, освен някои видими дефекти, които в повечето случаи са лесно отстраними или пък бял кахър - няма много да си помогнеш сам така. Съдя по мене си когато си купувах Алфа Ромео.
      Още един глас от мене за сервиза посочен от колегата - дай сега някой малък лев ако има възможност хората да ти прегледат колата, че да си спестиш после много по-големи главоболия. Слушай патило.
      Alfa 156 2.0 - ех,
      Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
      Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
      Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Колега, ако не е тайна на колко километра е? Според мен за тези година дори по 20-30 000 на година да са минавали ще са към 180 000 км. максимум, което за този двигател е нищо ако е поддържан и експлоатиран правилно. Ако можеш да събереш информация за предишния собственик също можеш да си извадиш някакви изводи за колата. Иначе колата е супер и ако е запазена (а за тази година трябва да е) и ако е добра цената е отличен избор за автомобил, бърз, компактен и икономичен!
        Alfa Romeo 147, 1.9 JTD 16 V

Comment

Благодаря ви за съветите...
          Колата няма номера, което малко усложнява задачата със закарването и в сервиз...
          Иначе пише 140 000 на километража, пък колко е вярно...!?

Comment

Вадят се временни номера или се кара с репатрак...
            Не знам кое ще е по ефтино.
            Alfa Romeo 1.8 TS `98
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
              Репатракът е 40-50лв. в рамките на София, ами връщане?
              Транзитните номера не съм сигурен - 50-60 лв?? само че, за да се движи тая кола, не й ли трябва и гражданска?
              sigpic
              Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                Сервизът посочен горе прави безплатна диагностика, или за определена сума може да доѝде с теб до колата за да я огледа намясто. Но да знаеш, че при оглед намясто не се гарантира пълното качество на диагностиката поради липсата на техника. Виж кое ти е по-изгодно и действай
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '03 (Distinctive)

Comment

Моята като я купувах дадох 100 лв капаро, като поисках за тези пари да и извадят номера и гражданска... Имаше проблем в КАТ и не вадеха. Качих я на репатрак и в сервиза до горублене - ВАНТО ТРЕЙД АУТО.
                  Пълен оглед ходова част , амортисьори, двигател и диагностика. На фона че я купих за 6к + 200 кинта за преглед мисля че се прежалват. Разбира се ако си навит да я купуваш..
                  Last edited by svetlastf; d.m.y г., 17:23.
                  Alfa Romeo 1.8 TS `98
                  sigpic

Comment

Working...
                  X